Materiály a technologie

Nové produkty pod vlajkou BigMat

  ČTENÍ NA 3 MIN.  |  8.7.2021

Spojení kvalitního a osvědčeného výrobku s logem BigMat je výrazem úzké kooperace, vyjádřením kvality a vzájemné důvěry na obou zainteresovaných stranách. Zákazník má jistotu, že dostává na pultech stavebnin produkt, který dobře zná. Představíme vám novinky letošního roku.

Samonivelační hmota BigMat od dodavatele Den Braven

Vyrovnat perfektně podlahu před pokládkou nejrůznějších finálních nášlapných podlah je cílem samonivelační hmoty THERMO S300 z produkce firmy Den Braven. Samonivelační hmota je vhodná pro vytápěné podlahy a je určena pro tloušťky od 2 do 30 mm. Vyniká vysokou pevností a přídržností, která je nesmírně důležitá. Řemeslníci však ocení při zpracování snadný rozliv a rychlou zpracovatelnost.

Malování s barvami BigMat od dodavatele Stachema

Malířské barvy patří do základního sortimentu stavebnin. BigMat a firma Stachema se rozhodli podpořit společně tři produkty, které můžete na pultech stavebnin objevit pod primární značkou BigMat. Jedním z nich je klasická malířská barva ECO Plus s vysokou bělostí až 95 %. Matná interiérová barva nabízí vysoké krytí a je určena na všechny omítky a sádrokartony. K dostání je v balení 7,5, 15 a 45 kg. Druhým produktem je opět interiérová malířská barva EXTRA, tentokrát s bělostí až 96 %. Balení naleznete po 7,5 a 20 kg. Pro lepší přilnavost jsou určeny dvě penetrace. Především penetrace S 2802 A, která je určena pod zmíněné malířské barvy s brandem BigMat.  Je použitelná v interiéru i exteriéru. Sjednocuje savost povrchu a zpevňuje podklad. Pod cementová lepidla a stěrky je naopak vhodná hloubková nanopenetrace, která zpevní podklad až do hloubky 5 mm. Omezuje a sjednocuje savost povrchu. K dostání je v balení 1 a 5 litrů.

BIG profi pěny s dvojitým ventilem

Značka illbruck není mezi stavebninami BigMat žádným nováčkem. Firma se specializuje především na profesionály, kteří upřednostňují kvalitu. Hlavní specialitou jsou materiály používané při montáži oken. V letošním roce spolupráce mezi BigMatem a firmou illbruck vyústila v zavedení třech osvědčených výrobků pod společnými brandy.  Jedná se o značkovou celoroční profi PUR pěnu illbruck FM310 určenou pro široké spektrum aplikací, jako jsou výplně spár nebo lepení různých stavebních materiálů. Druhým výrobkem je FM355 – PUR nízkoexpanzní pěna s minimálním smrštěním a velmi vysokou výdajností. Výborně se hodí při vyplňování spár při montáži oken a dveří. Třetím společně podporovaným výrobkem je lepidlo na izolační desky PU010. Lepidlo bylo speciálně vyvinuté pro lepení izolačních materiálů jako je EPS/XPS nebo akustických panelů. Dobře se rovněž hodí pro lepení sádrokartonových desek a parapetů.  Všechny PUR pěny a lepidla illbruck jsou opatřeny dvojitým ventilem.

Více informací o produktech BigMat na www.bigmat.cz/produkty-bigmat 

DALŠÍ ČLÁNKY