Letem světem BigMatem

Duben je měsícem bubnových navijáků!

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  8.4.2024

Jaro se přihlásilo v plné síle a každý náruživý zahrádkář se vrhl na nezbytné sezónní práce. Důležitým pomocníkem nejen před létem je prodlužovací kabel na bubnu, s jehož pomocí si protáhnete napájecí síť do všech skrytých zákoutí. Pokud po nějakém už chvíli pokukujete, zbystřete pozornost. BigMat si pro vás totiž na duben připravil speciální akci.

Rozhodujícím parametrem při nákupu bubnového navijáku už dávno není jen délka, do hry vstupují další proměnné, jako je například materiál izolace, průřez vodiče, stupeň krytí, počet zásuvek nebo neméně důležité praktické vychytávky. Prvním důležitým krokem je ujasnit si, kdy a za jakých podmínek chcete kabel používat. Pokud patříte mezi náruživé chataře, neohrožené stavitele či zručné řemeslníky, určitě nebude na škodu udělat si pořádnou radost a sáhnout rovnou po Mercedesu mezi navijáky, který s vámi zvládne každou situaci. Nemrznoucí modrý prodlužovací kabel na buben značky EMOS v délce 25 m s názvem Weatherproof totiž právě teď rozhodně potřebujete.

Odolný jako z gumy, pružný jako z PVC

Inovativní modrý kabel ze silikonu nabízí kombinaci nejlepších vlastností, kterých dosahují navijáky z gumy nebo PVC. Dobře si poradí i s velice nepříznivými podmínkami, je vysoce odolný proti vodě, horku, mrazu i hrubšímu zacházení, a přitom je dostatečně flexibilní, takže usnadňuje celkovou manipulaci. Výrazná modrá barva ale není jen na okrasu, zajišťuje totiž kabelu mnohem lepší viditelnost, ať už v trávě nebo na sněhu. Svou funkci zvládne vykonávat ve velkém rozsahu pracovních teplot od -35 °C  až do + 60 °C, díky krytí IP44 je odolný proti vodě. Nevadí mu ale ani UV záření nebo olej.

Odolná a kvalitní konstrukce

Je třeba zmínit i další důležité parametry, kterými bubnový naviják EMOS Weatherproof disponuje. Těmi je maximální zatížení rozvinutého kabelu v hodnotě 3680 W (POZOR: u všech kabelů se mění proudová zátěž podle toho, zda jsou rozvinuté či navinuté. Plně rozvinutý kabel zpravidla zvládne až 3krát větší proudové zatížení, než pokud je navinutý!), průřez vodiče 1,5 mm2, čtyři zásuvky, praktické vychytávky, jako je brzda cívky nebo vodící oko, a v neposlední řadě taky prodloužená základní záruka na dobu tří let.

K dostání je tento bubnový naviják na vybraných pobočkách sítě BigMat, další informace o speciální dubnové akci najdete na webových stránkách www.bigmat.cz/big-nabidka/.

 

DALŠÍ ČLÁNKY