Letem světem BigMatem

BIGMAT Pro Sport zahajuje již 4. sezónu!

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  27.6.2023

BigMat, mezinárodní lídr v oblasti distribuce stavebních materiálů, letos opět spustil největší evropskou sponzorskou akci v oblasti amatérského fotbalu, tentokrát pro hráče od 18 do 19 let. Z téměř 160 zaregistrovaných klubů již známe 33 týmů po celé České republice, kterým poskytne prémiové dresy značky adidas.

Přátelství, respekt, solidarita, týmový duch a překonávání sebe sama jsou sportovní hodnoty překračující individuální zájmy a upřednostňující kolektivní sílu. A právě tyto atributy BigMat vítá a podporuje. Stát se hlavním sponzorem mladých nadějných týmů je proto aktivita, která dává v kontextu hlavní myšlenky společnosti obrovský smysl. Mladí sportovci se díky BigMatu mohou těšit na nové dresy prémiové značky a také na celoroční podporu skrze sociální sítě.

Je rozhodnuto: 33 týmů oblékne nové dresy

Akce s názvem BigMat ProSport má za sebou již tři úspěšné sezóny napříč několika věkovými kategoriemi. A jde rozhodně o více než o obyčejný sponzoring, protože BigMat se aktivně podílí na vzniku krásných příběhů z amatérských fotbalových hřišť napříč celou Evropou. Za dobu existence této akce obléklo dresy BigMatu více než 37 000 hráčů napříč všemi evropskými zeměmi.

Přehled 33 vybraných klubů v kategorii U18-U19, které dostanou profesionální vybavení a budou tak moci posunout své sportovní nadšení zase o příčku výš naleznete na stránkách bigmat.cz/aktualne-z-bigmat-cz/bigmat-prosport--273.html a www.bigmatprosport.cz Týmy obdrží kompletní vybavení: dresy, šortky a ponožky adidas.

 

DALŠÍ ČLÁNKY