Letem světem BigMatem

BigMat PRO SPORT: spouštíme registrace do 5. ročníku

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  15.4.2024

Rok se s rokem sešel a je tu další, tentokrát už 5. sezóna velkolepé sponzorské akce BigMat PRO SPORT. Jako každým rokem vybaví BigMat, mezinárodní lídr v oblasti distribuce stavebních materiálů, v rámci této kampaně 35 týmů kompletní sadou dresů prémiové kvality značky Puma.

BigMat po celou dobu své existence podporuje sporty všeho druhu. Uvnitř firmy ale i směrem k partnerům a zákazníkům tak dává jasně najevo, jak je sport v životě každého jedince důležitý. Pozitivně ovlivňuje zlepšení zdraví a kondice, ale také přináší do života větší pohodu, zlepšuje náladu a vytváří správné návyky. Lidé, provozující sport, mají prokazatelně mnohem více energie, množství životního optimismu, ale i vyšší sebevědomí. Kolektivní sporty pak navíc podporují přátelství, vzájemný respekt a podporují týmového ducha, což jsou hodnoty, kterých si v BigMatu cení nejvíce. A protože co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš, je logické, že se BigMat zaměřuje i na mladé talenty. BigMat PRO SPORT je ostatně největší evropskou sponzorskou akcí v oblasti amatérského fotbalu.

Důležité termíny

Do 16. 5. 2024 bude možné zaregistrovat svůj klub v kategorii U18-U19. 27. 5 pak proběhne oficiální vyhlášení 35 vybraných klubů v ČR, které v průběhu července a srpna obdrží kompletní vybavení pro své hráče. Krom toho bude BigMat podporovat vybrané kluby v celé následující sezóně skrze své sociální sítě.

Více informací na www.bigmatprosport.cz a www.bigmat.cz

 

 

 

DALŠÍ ČLÁNKY