Letem světem BigMatem

BigMat hlavním partnerem Eurovolley 2023

  ČTENÍ NA 3 MIN.  |  21.8.2023

Sportovní aktivity společnosti BigMat opět ve světle reflektorů. BigMat se stal hlavním partnerem mužských a ženských halových turnajů Eurovolley 2023, které se konají od 15. srpna do 16. září tohoto roku v Itálii, Belgii, Estonsku a Bulharsku. Eurovolley se v letošním roce zúčastní celkem 24 zemí v rámci mužského turnaje a 24 zemí v rámci ženského turnaje. Celkem proběhne 152 zápasů (76 u mužů a 76 u žen).

Pro mezinárodní společnost BigMat to bude první zkušenost s podporou volejbalu, nicméně je namístě vzpomenout, že BigMat Italy je již dlouholetým partnerem italské reprezentace. Protože volejbal je zábavná sportovní aktivita, která je přístupná všem, je společenská, založená na výměně zkušeností a pěstuje týmového ducha a soudržnost, dokonale tak vystihuje stejné hodnoty, na jejichž základě stojí filozofie značky BigMat.

„Zpráva o zapojení společnosti BigMat do EuroVolley 2023 mne potěšila dvojnásob,“ řekl před turnajem Giuseppe Manfredi, prezident Italské volejbalové federace. „Jednak jsem již měl možnost vyjádřit svou radost z tohoto sponzorství, které společně budujeme, a jednak pro nás bylo nesmírně potěšující, že se značka rozhodla podpořit volejbal i v dalších zemích. Rád bych společnosti BigMat poděkoval za to, že se rozhodla nás v tomto novém dobrodružství podpořit, a těším se na setkání na hřištích.“ 

„Jsme hrdí na to, že se můžeme spolehnout na podporu mezinárodní značky BigMat. Toto partnerství nám pomůže rozvíjet volejbal v Belgii i jinde. Jsme také rádi, že můžeme nabídnout evropskou platformu v srdci Evropy, v Bruselu,“ uvedl v této souvislosti Geert De Dobbeleer, generální ředitel Topvolley Belgie.   

„Mistrovství Evropy ve volejbale mužů 2023 je globální sportovní událost a jsme rádi, že ji společnost BigMat, přední mezinárodní značka, považuje za zajímavou komunikační a marketingovou platformu!  Volejbalových fanoušků je nejen v Evropě, ale po celém světě mnoho a my se těšíme, až je přivítáme v bulharské Varně,“ zdůraznil Lubomir Ganev, prezident Bulharské volejbalové federace a člen představenstva CEV. 

Estonská volejbalová federace vyzdvihla důležitost podpory mezinárodní značky BigMat, která tak jistě pomůže rozvíjet volejbal nejen v Estonsku, ale i v celé Evropě.

Zápasy Eurovolley je možné sledovat také na české televizi na programu ČT Sport.

Česká reprezentace má v tuto chvíli za sebou dvě utkání, z toho jedno vítězství a jednu porážku. Následný program vypadá takto:

18. 8. Ázerbajdžán vs. Česko (3:0)

20. 8. Řecko vs. Česko (0:3)

21. 8. Česko – Turecko

22. 8. Německo – Česko

24. 8. Česko – Švédsko

Další informace na https://eurovolley.cev.eu/ 

 

 

DALŠÍ ČLÁNKY