Letem světem BigMatem

BIG NABÍDKA ZÁŘÍ

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  22.9.2023

Nedávno jsme vám představili aktuální novinky mezi produkty BigMat a nyní máme pro vás aktualizovanou nabídku. Na vybraných prodejnách BigMat můžete Asfaltový penetrační lak v 8 kg balení získat s rukavicemi zdarma.

Asfaltový penetrační lak BigMat 8 kg

Co je to Asfaltový penetrační lak? Jedná se o elastickou bitumenovou hmotu modifikovanou syntetickým kaučukem. Lak obsahuje chemické přísady umožňující hloubkovou penetraci a použití u mírně vlhkých podkladů. Asfaltový penetrační lak BigMat je schopen zakrýt mikrotrhliny a je odolný vůči vodě, slabým kyselinám a zásadám. Je určen pro nátěr betonových a ocelových podkladů, dále pro nátěr plechových a lepenkových krytin, eternitů, základových pásů, základů, podzemních částí stavby aj. Asfaltový penetrační lak je možné také použít pod hydroizolační nátěry na bázi organických asfaltů i jako samostatnou proti vlhkostní izolaci lehkého typu. 

Penetrační lak je snadno identifikovatelný, protože jeho barva je černá. Dodává se v kbelíku o hmotnosti 8 kg. Pro realizaci penetračního nátěru stačí jedna vrstva, pokud jej použijeme pro účely lehké hydroizolace, nátěry musí být minimálně dva. Zpracovává se při teplotách od 5 °C do 35 °C.

Bližší informace a možnost rezervace získáte na https://bigmat.cz/big-nabidka/

DALŠÍ ČLÁNKY