Dodavatelé a partneři

Wienerberger fórum 2022 – tentokrát online a v novém kabátě

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  30.11.2021

Konference ze světa stavebnictví 2022

Oblíbená odborná konference ze světa stavebnictví Wienerberger fórum 2022, určená pro projektanty, architekty, studenty i stavební společnosti, slaví letos 10. narozeniny! Jubilejní ročník proběhne 20. 1. 2022letos poprvé ve formě online konference. Nebude se ale jednat o klasický webinář nebo workshop, virtuální svět WOW (World of Wienerberger) jednotlivé přednášky oživí a udělá je zajímavější a přínosnější, navíc zprostředkuje návštěvníkům konference praktické ukázky.

Program fóra si klade za cíl inspirovat a pomoci se zorientovat v možnostech a omezeních, která současné stavební technologie umožňují, a stavební zákon nařizuje. Na začátku budou účastníkům konference představeny novinky v navrhování v systému Porotherm, které v roce 2022 uvede společnost Wienerberger na stavební trh, dále technik Rudolf Prus uvede změny v normě ovlivňující skladbu střešního pláště a odborník na statiku Ing. Ivo Petrášek se podělí o nové poznatky v oblasti statiky zdiva. Ing. Michal Čejka, certifikovaný projektant pasivních domů, nakonec seznámí s vyhláškou upravující energetický standart NZEB, která vstoupí v platnost 1. 1. 2022. Konferencí návštěvníky provede Ing. Daniel Uskovič, manažer programu Wienerberger e4 dům.

 

Pro účast je třeba se zaregistrovat do WIP, Wienerberger partnerské zóny, kde najde účastník konference kromě přednášek i nejdůležitější dokumenty, technická i produktová videa a novinky ze světa Wienerberger. Malou ochutnávku si můžete v podobě VIDEA přehrát již nyní.

 

 

DALŠÍ ČLÁNKY