Dodavatelé a partneři

Stavíte pořádný dům? Vyhrajte 150 000 Kč na nákup Porothermu!

  ČTENÍ NA 1 MIN.  |  19.2.2022

Společnost Wienerberger připravila pro své zákazníky zajímavou soutěž. Kdo si mezi 27. 1. a 31. 3. 2022 nechá od výrobce spočítat spotřebu zdiva pro svůj projekt, bude zařazen do soutěže o poukaz na cihly Porotherm v hodnotě 150 000 Kč. Výhra bude udělena výherci soutěže pouze na stavbu nebo rekonstrukci jeho rodinného domu. Poukaz bude nutné uplatnit do 30. 6. 2022 ve stavebninách, které určí organizátor soutěže. V ceně je i doprava přímo na místo stavby.

A jak se do soutěže přihlásit? Jednoduše se zaregistrujete na webové stránce www.wienerberger.cz - v daném formuláři pro cenovou kalkulaci zdiva je třeba vyplnit osobní údaje (jméno, příjmení, e-mail, telefon, celé místo stavby včetně popisu místa stavby a PSČ) a nechat si vytvořit kalkulaci na svou projektovou dokumentaci. Budete potřebovat půdorysy všech podlaží domu včetně půdorysu střechy, pohledy, řezy stavbou a pro vypracování spotřeby materiálu na strop také kladecí plán stropu nebo projektovou dokumentaci krovu (případně pokud máte zpracovánu statiku domu). V průběhu konání soutěže může být jedno místo stavby registrováno pouze jednou!

Veškerý stavební materiál Porotherm odpovídá přísným kritériím na moderní stavbu. Šetří tak energii, životní prostředí i čas při stavbě. Má nadstandardní funkční vlastnosti, jako je tepelná či zvuková izolace a vyrábí se z přírodních materiálů – zajišťuje tak zdravý domov.

Podrobná pravidla soutěže včetně dalších doplňkových informací najdete na webových stránkách Porotherm

DALŠÍ ČLÁNKY