Dodavatelé a partneři

PROJEKT PROFIMIX

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  1.4.2019

PROFIMIX – nová řada pěstebních substrátů nejen pro profesionální pěstitele a nové typy obalů. Tak by šlo jen velmi stručně uvést tuto novou skupinu výrobků nahrazující 250 l balení od zahraničních dodavatelů. Bylo by ovšem nesprávné neprozradit více o tomto projektu, který je na území České republiky ojedinělý. Samotná jedinečnost je charakterizována především velikostí obalů 150 l a zajištěním rychlosti dodávek spojených s udržením stálé kvality produktů.

KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ Patří již mezi vnitřní jakostní parametry substrátů, neznatelné na první vizuální posouzení, rozhodující podstatně o pěstitelském úspěchu. Spočívá nejen v  nejmodernějším technologickém vybavení výrobny substrátů, zkušenostech odborného i  technického personálu, nadstandardním technickém a  servisním zázemí s  akreditovanou laboratoří, ale především na dlouholetých zkušenostech s  použitím substrátů v  běžných provozních  pěstebních podmínkách pěstitelů. Potřebné kvality je dosahováno především díky pečlivému výběru vstupních surovin s  nejlepšími parametry. Část surovin pochází z  vlastních surovinových zdrojů – rašelinišť v Pobaltí. Odpadá tak závislost na jiných dodavatelích. Substráty PROFIMIX představují novou řadu profesionálních substrátů vyráběných v  tuzemsku. Výrazně rozšiřují možnosti použití díky svým přednostem i  pro specifické podmínky od malých pěstitelů po střední, ale i  pro podniky zabývající se zahradnickými realizacemi. Vhodným způsobem tak doplňují základní sortiment Profi pěstebních substrátů, hnojiv včetně vodorozpustných i  dlouhodobě působících, pěstebních kontejnerů, přípravků na ochranu rostlin. Jejich distribuce je velmi snadná a pružná, samostatně nebo s dalšími výrobky.

{img=248}

SORTIMENT PROFIMIX A JEHO CHARAKTERISTIKA:

Profimix 1 – 150 L Profimix 2 – 150 L Profimix Substrát pro výsadby – 150 L Profi Peat White – rašelina bílá – 180 L Profi Peat Brown – rašelina hnědá – 150 L Profi Kůrový mulč – 100 L

DALŠÍ ČLÁNKY