Dodavatelé a partneři

Nakupujte produkty CS-BETON a vyhrajte zlatou cihlu!

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  20.4.2023

Konečně to vypadá, že se za zimou definitivně zabouchly dveře. Nejvyšší čas vyrazit do nejbližších stavebnin a naplánovat, co bude letos potřeba. Aby firma CS-BETON stavebníkům a realizačním firmám usnadnila rozhodování, vyhlásila originální jarní soutěž o 12 000 zlatých cihel. Stačí nakoupit jejich produkty z portfolia DŮM A ZAHRADA v minimální hodnotě 25 000 Kč a výhra může být vaše!

Přečti si pravidla hry a NAKUP v hodnotě minimálně 25 000 Kč

Soutěž CS-BETON Vaše zlatá cihla probíhá od 3. dubna do 31. května 2023, nebo do vydání zásob losů. Do soutěže se může přihlásit každý, kdo nakoupil produkty CS-BETON na jakékoliv prodejně stavebnin BigMat, popřípadě u dalších smluvních partnerů, jejichž seznam najdete na www.csbeton.cz/soutez. A jak to vlastně celé funguje? K přihlášení je třeba online zaregistrovat a vyfotit fakturu, dokládající, že došlo k nákupu v minimální hodnotě. Do vybraného místa Zásilkovny budou doručeny ke každé zaregistrované faktuře dva losy, z nichž jeden náleží realizační firmě, druhý jejímu zákazníkovi. Nakupuje-li zboží rovnou koncový uživatel, může si oba losy ponechat.

Vyfoť fakturu a ZAREGISTRUJ se online

Ať už je tedy nakupujícím firma, živnostník nebo fyzická osoba, na přihlášení do soutěže to nemá žádný vliv. A co je vlastně předmětem výhry? Každý z 12 000 vytištěných losů obsahuje výherní kombinaci, takže každý los může vyhrát buď zlatou cihlu o váze 100 g, jejíž hodnota je 150 000 Kč, popřípadě drobnou finanční odměnu v hodnotě 400 Kč. Na každém losu je celkem 16 stíracích polí, ze kterých majitel losu musí vybrat přesně 5 a ty setřít. Pokud na všech pěti bude symbol cihly, popřípadě číslo 400, výhru má v kapse. Pro ověření je třeba poslat los zdarma skrze Zásilkovnu zpět a do dvou týdnů by měla být odměna doma.

Setři doručené losy a VYHRAJ zlatou cihlu

Tak co, už se vám rýsuje v hlavě, který chodníček by bylo fajn letos opravit, nebo zda konečně dotáhnout pořádný plot? Samozřejmě nejde jen o soutěž, díky které by se vám v případě výhry realizovaný záměr bohatě zaplatil. S produkty od CS-BETONU, ryze české rodinné společnosti s tradicí přes 30 let, nešlápnete vedle soutěž nesoutěž. Za kvalitu výrobků hovoří nejlépe množství realizací – produkty CS-BETON najdete nejen u rodinných domků nebo na parkovištích nákupních center, ale i na dálnicích a letištích napříč celou střední Evropou.

Více informací o soutěži: https://bigmat.cz/akce-na-prodejnach/big-soutez-o-12-000-zlatych-cihel--253.html

DALŠÍ ČLÁNKY