Dodavatelé a partneři

BIG parťák doporučuje dlažbu Venezia

  ČTENÍ NA 3 MIN.  |  18.4.2024

Nová nepřehlédnutelná dlažba Venezia podtrhne moderní styl vašeho bydlení. Výrazný formát a kombinace tří velikostí kamenů vytvoří poutavou skladbu s minimem spár. Snadnou údržbu můžete podpořit výběrem varianty s úpravou Clean Protect Plus.

Dlažba Venezia zaujme nejen formátem, ale také trojím barevným provedením. Dlažba se nabízí ve dvou výškách, aby vyhověla vašim požadavkům na její funkčnost.

Více času pro sebe s Clean Protect Plus! Pohled na vaši novou dlažbu je jistě příjemnější ze zahradního lehátka než s hadrem či koštětem v ruce. Proto i dlažbu Venezia nabízíme s úpravou Clean Protect Plus – díky ní dochází k uzavření kapilárního systému nášlapné vrstvy, a  dlažba se nezanáší jemnými částicemi, lépe se čistí a má výraznější barvy a delší životnost. 

Funkční a krásná za rozumnou cenu! Chápeme vaši možnou nesnáz při financování stavby, a proto nabízíme dlažbu Venezia také v hladkém provedení bez úpravy Clean Protect Plus. I v této levnější variantě je dlažba vysoce funkční a stane se ozdobou vašeho domova.

Zvládne, co potřebujete, a odolá! Na betonové dlažby jsou kladeny různě vysoké nároky podle způsobu jejich využití. Chodníky a pochozí plochy nejsou zdaleka tak namáhané jako příjezdové cesty či garážová stání. Proto dlažbu Venezia vyrábíme ve dvou výškách: 60 mm pro chodníky a nemotoristické komunikace a 80 mm pro plochy s pojezdem osobními vozidly do 3,5 t. A nemusíte se bát - sůl ani chemické prostředky dlažbu nepoškodí.

Více informací: www.bigmat.cz/formular/venezia 

DALŠÍ ČLÁNKY